S cílem usnadnit uživatelům používat tyto webové stránky využívám cookies. Používáním stránek souhlasíte s ukládáním souborů cookie na vašem počítači / zařízení. Nastavení cookies můžete změnit v nastavení vašeho prohlížeče.

NOVINKY

arr3FANYNČINY KOSTKY - VIDEORECEPTVloženo 18.6.2017 ... arr3KOLOTOČ ŠTĚSTÍ – SOUTĚŽ!Zatoč kolotočem štěstí a vyhraj kuchařku Helenčino pečení, dárkový balíček s kuchařkami, kuchyňskou... arr3BEZLEPKOVÉ RECEPTY – videoupoutávkaVloženo 10.6.2017 ... arr3MÁSLOVÝ KRÉM - VIDEORECEPTVloženo 21.5.2017 ... arr3DŘEVĚNÝ KUŽEL KE STÁČENÍ MEDOVÝCH KORNOUTKŮVloženo 21.5.2017 Koupíte tady ... arr3SVATEBNÍ ROLÁDKY S LABUTĚMI - VIDEORECEPT Vloženo 1.5.2017   Pomůcky potřebné k výrobě labutí a srdíček najdete v mém e-shopu na těchto... arr3CUKRÁŘSKÉ KOŠÍČKY - NOVÉ DRUHY Vloženo 24.4.2017 Kompletní nabídka papírových košíčků... arr3MANDARINKOVÁ KOLEČKA - VIDEORECEPTVloženo 21.4.2017 Kolečka z bílků, naplněná mandarinkovým krémem a postříkaná čokoládovou... arr3KŘEHKÉ ŘEZY Z OVESNÝCH VLOČEKVloženo 9.4.2017 - recept najdete tady: KŘEHKÉ ŘEZY Z OVESNÝCH VLOČEK... arr3KYTIČKY - VIDEOPOSTUPVloženo 9.4.2017 ...

KONTAKT

Helena Vybíralová
Žalkovice 27
768 23 Břest
tel: + 420603536561
napište nám
IČ: 05786991
Nejsem plátce DPH

 

Připravováno
září 2017

2016
Rodinné recepty


2016
Zámecké cukroví

2015
Sváteční cukroví

2014
Vánoční cukroví


»

 

 

Pařížské řezy

Recept z kuchařky Helenčino pečení / Zámecké cukroví

Korpus:

8 vejce
180 g moučkový cukr
50 g strouhanka
180 g mleté ořechy
½ prášek do pečiva

Čokoládová šlehačka:

1 l šlehačka
250 g čokoláda na vaření

Postup

Žloutky třeme s cukrem tak dlouho, až se utvoří hustá pěna.
Přidáme ořechy promíchané s práškem do pečiva, strouhanku a tuhý sníh vyšlehaný z bílků.
Zlehka promícháme a rozetřeme na plech (použila jsem plech o vnitřním rozměru 42x31 cm)
vyložený pečicím papírem.

Ve středně vyhřáté troubě při 180 °C upečeme.

Z vychladlého korpusu sundáme pečicí papír a potřeme čokoládovou šlehačkou.

Den předem svaříme za stálého míchání šlehačku a polámanou čokoládu.
Necháme vychladnout a dáme do ledničky. Druhý den vyšleháme na tuhý krém.

Ozdobíme a podáváme.

Dobrou chuť!


 

YWRjMDIy