S cílem usnadnit uživatelům používat tyto webové stránky využívám cookies. Používáním stránek souhlasíte s ukládáním souborů cookie na vašem počítači / zařízení. Nastavení cookies můžete změnit v nastavení vašeho prohlížeče.

 

NOVINKA!

2016
Rodinné recepty


2016
Zámecké cukroví

2015
Sváteční cukroví

2014
Vánoční cukroví

 

NOVINKA!

 

NOVINKY

arr3MANDLOVÝ KOLÁČ - VIDEORECEPTVloženo 18.9.2017   ... arr3BEZLEPKOVÉ RECEPTY - NOVINKA!Pátá kniha z řady Helenčino pečení právě vyšla. Podívat se...... arr3BOX HELENČINO PEČENÍ SE VŠEMI KUCHAŘKAMIVšechny kuchařky pěkně pohromadě. A za skvělou cenu. Podívat se...    ... arr3JAK DOBRÁ CUKRÁŘKA JSTE?Sladký kvíz - pouze pro uživatele Facebooku ... arr3BÁBOVKA Z ČERVENÉ ŘEPYVloženo 29.8.2017   ... arr3KOKOSOVÝ CUKETOVÝ KOLÁČ / VIDEORECEPTVloženo 27.7.2017   ... arr3HLEDÁME GRAFIKA, GRAFIČKU - ROZŠIŘUJEME NÁŠ TÝMarr3STRÁNKY CUKROVI.KVALITNE PŘESTĚHOVÁNY    Moje původní stránky na www.cukrovi.kvalitne.cz jsem oblékla do nového kabátu. Nyní je nově... arr3TVAROHOVÁ BUCHTA S ČERNÝM RYBÍZEM - VIDEORECEPTVloženo 7.7.2017 ... arr3FANYNČINY KOSTKY - VIDEORECEPTVloženo 18.6.2017 ... arr3DŘEVĚNÝ KUŽEL KE STÁČENÍ MEDOVÝCH KORNOUTKŮVloženo 21.5.2017 Koupíte tady  ... arr3SVATEBNÍ ROLÁDKY S LABUTĚMI - VIDEORECEPT Vloženo 1.5.2017   Pomůcky potřebné k výrobě labutí a srdíček najdete v mém e-shopu na těchto...

KONTAKT

Helena Vybíralová
Žalkovice 27
768 23 Břest
tel: + 420603536561
napište nám
IČ: 05786991
Nejsem plátce DPH

»

 

 

Třešňový koláč s drobenkou


Těsto:
300 g polohrubá mouka
140 g moučkový cukr
150 g tuk nebo máslo
2 vejce
200 ml mléko
1 prášek do pečiva
třešně

Drobenka:

110 g polohrubá mouka
40 g moučkový cukr
70 g máslo
30 g mleté ořechy

Utřeme rozpuštěný vlažný tuk s cukrem a vejci, přidáme vše ostatní a vymícháme těsto.
Rozetřeme na menší plech vyložený pečicím papírem.
Poklademe půlkami vypeckovaných třešní a posypeme drobenkou.
Mouku smícháme s cukrem a ořechy, přidáme změklé máslo
a rukou vypracujeme drobenku – drobné žmolky. 
Koláč pečeme při 180 °C asi 20 minut.
Vychladlý pocukrujeme.

 

OGM3MmI4