Při procházení webových stránek zaznamenávám vaši IP adresu, jak dlouho se na stránce zdržíte a ze které stránky přicházíte. Používání cookies pro měření návštěvnosti webu a přizpůsobení zobrazení webových stránek vnímám jako svůj oprávněný zájem správce, neboť věřím, že díky tomu vám mohu nabídnout ještě lepší služby. Cookies pro cílení reklamy budou zpracovávány jen na základě vašeho souhlasu. Tyto webové stránky lze procházet také v režimu, který neumožňuje sbírání osobních údajů. Používání cookies můžete na svém počítači zakázat.
 

 


2019
Barevné posvícení






2018
Vánoční kouzlení

 




2017
Bezlepkové recepty





2016
Rodinné recepty






2016
Zámecké cukroví




2015
Sváteční cukroví




2014
Vánoční cukroví

NOVINKY

arr3ADVENTNÍ TRHY V OLOMOUCITěším se na vás! Výstaviště Olomouc, pavilon A. ... arr3ČERTOVSKÁ CUKRLATA / VIDEORECEPT  Vloženo 5. 12. 2019 ... arr3ADVENTNÍ KOLÁČ / VIDEORECEPT  Vloženo 28. 11. 2019 ... arr3Pečení v pořadu DOBRÉ RÁNO25. 11. 2019 Odkaz na celý díl... ... arr3MARCIPÁNOVÉ MUŠLIČKY / VIDEORECEPT  Vloženo 19. 11. 2019 ... arr3SVATOMARTINSKÉ SETKÁNÍ S AUTORKAMI RECEPTŮ Bylo mi ctí potkat se osobně s pekařkami, které poslaly své nejoblíbenější recepty do... arr3MEDOVÁ KOLEČKA / VIDEORECEPT  Vloženo 8. 11. 2019 ... arr3HELENČINO PEČENÍ / BAREVNÉ POSVÍCENÍNa webu Helenčino pečení s dárkem! Více informací... ... arr3EXTRA EDICE HELENČINO PEČENÍZbrusu nová edice sešitovek s recepty. Více info... ... arr3NOVINKY A INFORMACE NA VÁŠ MESSENGER Přihlaste se k odběru jedním kliknutím. Čeká na vás sladké poděkování....

 

 

ANKETA

Co pečete nejraději?

Koláče 27% Řezy 30% Cukroví 31% Dorty 12%

»

 

 

 Jablečná buchta s mákem

 

Ingredience

550 g polohrubé mouky
160 g moučkového cukru
500 g strouhaných jablek
120 g mletého máku
150 ml oleje
150 ml mléka
4 vejce
1 vanilkový cukr
1 kypřicí prášek do pečiva

 

Dokončení:

tmavá čokoládová poleva

 

Postup:

Vyšleháme vejce s cukry, vmícháme olej, mouku s práškem do pečiva, mléko, jablka a mák.

Promícháme a rozetřeme na plech vyložený pečicím papírem a při 180 °C upečeme.

Upečenou buchtu polijeme čokoládovou polevou.

 

OWU5N