Při procházení webových stránek zaznamenávám vaši IP adresu, jak dlouho se na stránce zdržíte a ze které stránky přicházíte. Používání cookies pro měření návštěvnosti webu a přizpůsobení zobrazení webových stránek vnímám jako svůj oprávněný zájem správce, neboť věřím, že díky tomu vám mohu nabídnout ještě lepší služby. Cookies pro cílení reklamy budou zpracovávány jen na základě vašeho souhlasu. Tyto webové stránky lze procházet také v režimu, který neumožňuje sbírání osobních údajů. Používání cookies můžete na svém počítači zakázat.
 

 


2019
Barevné posvícení
PŘIPRAVOVÁNO!






2018
Vánoční kouzlení
 




2017
Bezlepkové recepty





2016
Rodinné recepty






2016
Zámecké cukroví




2015
Sváteční cukroví




2014
Vánoční cukroví

 




4 + 1 ZDARMA


Úvod » Důležití pomocníci » Ostatní pomůcky » Mřížka na odkapávání čokolády, průměr 32,5 cm


        

Mřížka na odkapávání čokolády, průměr 32,5 cm

skladem

 

Číslo produktu: OS22
cena bez DPH : 80 Kč
cena s DPH (21 %):
97 Kč

do košíku:
  ks  

Mřížka na odkapávání čokolády a na chladnutí korpusů.

 

Průměr 32,5 cm

 

 

Po namočení cukroví do čokolády, dávám vždy nejprve okapat a ztuhnout na mřížku. Teprve potom slepuji krémem. Spodní díl cukroví tak zůstane čistý a není pokapaný od čokolády. Pod mřížku dám papír a když okapaná čokoláda ztuhne, tak ji špachtlí sundám a znovu použiji.

Také po upečení rolády sundavám piškot ihned na mřížku a nechám vychladnout.

ZTg1Yzhh