30. 5. 2020
Voňavé kratochvíle

 
 


2019
Barevné posvícení







2018
Vánoční kouzlení

 




2017
Bezlepkové recepty





2016
Rodinné recepty






2016
Zámecké cukroví




2015
Sváteční cukroví




2014
Vánoční cukroví


Úvod » Důležití pomocníci » Ostatní pomůcky » Mřížka na odkapávání čokolády, průměr 32,5 cm


        

Mřížka na odkapávání čokolády, průměr 32,5 cm

skladem

 

Číslo produktu: OS22
cena bez DPH : 80 Kč
cena s DPH (21 %):
97 Kč

do košíku:
  ks  

Mřížka na odkapávání čokolády a na chladnutí korpusů.

 

Průměr 32,5 cm

 

 

Po namočení cukroví do čokolády, dávám vždy nejprve okapat a ztuhnout na mřížku. Teprve potom slepuji krémem. Spodní díl cukroví tak zůstane čistý a není pokapaný od čokolády. Pod mřížku dám papír a když okapaná čokoláda ztuhne, tak ji špachtlí sundám a znovu použiji.

Také po upečení rolády sundavám piškot ihned na mřížku a nechám vychladnout.

MDY2ND