Při procházení webových stránek zaznamenávám vaši IP adresu, jak dlouho se na stránce zdržíte a ze které stránky přicházíte. Používání cookies pro měření návštěvnosti webu a přizpůsobení zobrazení webových stránek vnímám jako svůj oprávněný zájem správce, neboť věřím, že díky tomu vám mohu nabídnout ještě lepší služby. Cookies pro cílení reklamy budou zpracovávány jen na základě vašeho souhlasu. Tyto webové stránky lze procházet také v režimu, který neumožňuje sbírání osobních údajů. Používání cookies můžete na svém počítači zakázat.
 

 
 
 
2018
Vánoční kouzlení
 

2017
Bezlepkové recepty

2016
Rodinné recepty


2016
Zámecké cukroví

2015
Sváteční cukroví

2014
Vánoční cukroví

 

4 + 1 ZDARMA

NOVINKY

arr3JAHODOVÉ RECEPTY ZDARMA KE STAŽENÍ  ... arr3KRÉMOVÝ ŠLEHAČKOVÝ ŘEZ / VIDEORECEPTVloženo 5. 5. 2019 ... arr3PUNČOVKY / VIDEORECEPTVloženo 19. 4. 2019   ... arr3Pečení v DOBRÉM RÁNU3. 4. 2019 jsem pekla v Dobrém ránu dezerty s tvarohem. ... arr3NOVINKY A INFORMACE NA VÁŠ MESSENGER Přihlaste se k odběru jedním kliknutím. Čeká na vás sladké poděkování.... arr3KOKOSOVÉ ŘEZY S KARAMELOVÝM KRÉMEM - VIDEORECEPT 24. 2. 2019 vložen nový videorecept.   ... arr3PŘIPRAVUJI ČTVERO ROČNÍCH OBDOBÍKuchařky plné receptů a fotografií. Více informací na této stránce:... arr3BOX HELENČINO PEČENÍ SE VŠEMI KUCHAŘKAMIVšechny kuchařky pěkně pohromadě. A za skvělou cenu. Podívat se...    ...

 

 

 

ANKETA

Co pečete nejraději?

Koláče 25% Řezy 32% Cukroví 32% Dorty 11%

»

 

 

Pařížské řezy

Recept z kuchařky Helenčino pečení / Zámecké cukroví

Korpus:

8 vejce
180 g moučkový cukr
50 g strouhanka
180 g mleté ořechy
½ prášek do pečiva

Čokoládová šlehačka:

1 l šlehačka
250 g čokoláda na vaření

Postup

Žloutky třeme s cukrem tak dlouho, až se utvoří hustá pěna.
Přidáme ořechy promíchané s práškem do pečiva, strouhanku a tuhý sníh vyšlehaný z bílků.
Zlehka promícháme a rozetřeme na plech (použila jsem plech o vnitřním rozměru 42x31 cm)
vyložený pečicím papírem.

Ve středně vyhřáté troubě při 180 °C upečeme.

Z vychladlého korpusu sundáme pečicí papír a potřeme čokoládovou šlehačkou.

Den předem svaříme za stálého míchání šlehačku a polámanou čokoládu.
Necháme vychladnout a dáme do ledničky. Druhý den vyšleháme na tuhý krém.

Ozdobíme a podáváme.

Dobrou chuť!


YzZiYTIzZ