Při procházení webových stránek zaznamenávám vaši IP adresu, jak dlouho se na stránce zdržíte a ze které stránky přicházíte. Používání cookies pro měření návštěvnosti webu a přizpůsobení zobrazení webových stránek vnímám jako svůj oprávněný zájem správce, neboť věřím, že díky tomu vám mohu nabídnout ještě lepší služby. Cookies pro cílení reklamy budou zpracovávány jen na základě vašeho souhlasu. Tyto webové stránky lze procházet také v režimu, který neumožňuje sbírání osobních údajů. Používání cookies můžete na svém počítači zakázat.
 

 


2019
Barevné posvícení






2018
Vánoční kouzlení

 




2017
Bezlepkové recepty





2016
Rodinné recepty






2016
Zámecké cukroví




2015
Sváteční cukroví




2014
Vánoční cukroví

NOVINKY

arr3Pečení v pořadu DOBRÉ RÁNOV pátek 17. 1. 2020 jsem pekla moučníky na víkend. Recepty ke stažení...... arr3DOTISK KUCHAŘEK RODINNÉ RECEPTY A ZÁMECKÉ CUKROVÍ Obě kuchařky se nyní tisknou... ... arr3ELASTICKÉ POLEVY / NOVINKAPistácie, lískový oříšek, karamel, jahoda a citron. Do e-shopu... ... arr3PLATBA ON-LINE KARTOUOd 8. 1. 2020 je v e-shopu možno využít platbu kartou. ... arr3PF 2020  ... arr3ČERTOVSKÁ CUKRLATA / VIDEORECEPT  Vloženo 5. 12. 2019 ... arr3ADVENTNÍ KOLÁČ / VIDEORECEPT  Vloženo 28. 11. 2019 ... arr3Pečení v pořadu DOBRÉ RÁNO25. 11. 2019 Odkaz na celý díl... ... arr3MARCIPÁNOVÉ MUŠLIČKY / VIDEORECEPT  Vloženo 19. 11. 2019 ... arr3SVATOMARTINSKÉ SETKÁNÍ S AUTORKAMI RECEPTŮ Bylo mi ctí potkat se osobně s pekařkami, které poslaly své nejoblíbenější recepty do... arr3MEDOVÁ KOLEČKA / VIDEORECEPT  Vloženo 8. 11. 2019 ... arr3HELENČINO PEČENÍ / BAREVNÉ POSVÍCENÍNa webu Helenčino pečení s dárkem! Více informací... ... arr3EXTRA EDICE HELENČINO PEČENÍZbrusu nová edice sešitovek s recepty. Více info... ...


 

 

NEJPRODÁVANĚJŠÍ

ANKETA

Co pečete nejraději?

Koláče 28% Řezy 30% Cukroví 31% Dorty 12%

Zámecké cukroví

 

 

 

HELENČINO PEČENÍ / ZÁMECKÉ CUKROVÍ

Vyšlo 4.5.2016

Žádné zámecké pohoštění v dobách minulých,
kdy během týdenní slavnosti dokázali hosté spolu se služebnictvem spořádat
i 40 jelenů, dva tucty skřivanů a stovky kusů drůbeže, vypít k tomu sto sudů vína
a ještě víc piva, se nikdy neobešlo bez vysoké spotřeby mouky, cukru, hrozinek
a mandlí, medu, máku, jablek, smetany či másla a dalších surovin.

Cukráři z nich tvořili neuvěřitelné sladké dobroty.
Některé z úprav, starých i dvě stě let, se dochovaly dodnes
a v českých a moravských rodinách doslova zdomácněly.

Kniha obsahuje 63 takovýchto receptů.
A je pravda, že všechny řezy, krémové dortíky i pasionky převelice chutnaly
na zámeckých stolech stejně jako v současných domácnostech.

 

Tak jako předešlé kuchařky, i tato je plná receptů na drobné cukroví a řezy.
Všechny recepty jsem vyzkoušela a nafotila.
U každého receptu je fotografie a rozpis surovin s postupem.

Dále v kuchařce najdete recepty na krémy a polevy.

Přeji hodně sladké zábavy při pečení!

 

Vydavatel: Nakladatelství Josef Vybíral
Rok vydání: 2016, první vydání
Počet stran: 96
Vazba: brožovaná, lesklý potah, tištěno na křídovém papíře
Rozměr: 160 x 240 x 6 mm
ISBN: 978-80-88098-10-2
EAN: 9788088098102
Doporučená prodejní cena: 158,- Kč

Knihu koupíte v mém e-shopu za 149,- Kč.

 

KOUPIT KNIHU

 


Videorecepty z této knihy:

 

YmU1M