S cílem usnadnit uživatelům používat naše webové stránky využíváme cookies. Kliknutím na tlačítko “OK” souhlasíte s použitím preferenčních, statistických i marketingových cookies pro nás i naše partnery. Funkční cookies jsou v rámci zachování funkčnosti webu používány po celou dobu procházení webem. Tyto webové stránky lze procházet také v režimu, který neumožňuje sbírání osobních údajů. Používání cookies můžete na svém počítači zakázat.

Pampeliškový med

20.02.2017

Pampeliškový med

Kdo by alespoň občas neochutnal med. Včelí, akátový, bezový, sedmikráskový, pampeliškový, z podbělu.

Pravý med je vlastně jen ten včelí, ostatní medy jsou vlastně hustý sirupy. Příprava pampeliškového medu je jednoduchá, chuť skvělá a má mnoho pozitiv na náš ogranismus.

Pampeliška má

 

 

NTM4M2