Nejlepší cukroví umí upéct Češky a Slovenky.
V další z řady oblíbených knížek HELENČINO PEČENÍ najdete recepty některých z nich.
Nadšené cukrářky představují své rodinné „poklady“, které si předávají z generace na generaci.
„Ze všech 63 neskutečně dobrých sladkostí se dá těžko vybrat a doporučit ta nejlepší
a nejlahodnější, ale určitě stačí postavit na stůl váhu,
nakoupit mouku, cukr a vejce, ušlehat krém či uvařit pudink…
A pak už jen začít podle popisu,“ říká populární cukrářka
a autorka RODINNÝCH RECEPTŮ Helena Vybíralová.
Tentokrát si k pečení přizvala tři kolegyně Libuši, Marii a Janu.
Všechny ovládají cukrářské řemeslo na jedničku. A hvězdičku k tomu.
Dávno objevily, že i něco tak všedního, jako je pečení cukroví,
dortů, koláčů nebo řezů, může být věda, umění a krása zároveň.
Více se dovíte v rozhovorech s nimi. Určitě si je přečtěte.
A hlavně PEČTE, TVOŘTE, BAVTE SE!
Autor: Helena Vybíralová
Vydavatel: Nakladatelství Josef Vybíral
Rok vydání: 2016, první vydání
Počet stran: 96
Vazba: brožovaná, lesklý potah, tištěno na křídovém papíře
Rozměr: 160 x 240 x 6 mm
Doporučená prodejní cena: 162,- Kč