S cílem usnadnit uživatelům používat naše webové stránky využíváme cookies. Kliknutím na tlačítko “OK” souhlasíte s použitím preferenčních, statistických i marketingových cookies pro nás i naše partnery. Funkční cookies jsou v rámci zachování funkčnosti webu používány po celou dobu procházení webem. Tyto webové stránky lze procházet také v režimu, který neumožňuje sbírání osobních údajů. Používání cookies můžete na svém počítači zakázat.


 

 

AKČNÍ CENA

běžná cena 69,00 Kč (3,04 EUR)
cena 58,65 Kč (2,58 EUR)
skladem
běžná cena 75,00 Kč (3,30 EUR)
cena 63,75 Kč (2,81 EUR)
skladem
běžná cena 83,00 Kč (3,65 EUR)
cena 70,55 Kč (3,10 EUR)
skladem

1. řada HELENČINO PEČENÍ » Zámecké cukroví
HELENČINO PEČENÍ / ZÁMECKÉ CUKROVÍ

 

 




Žádné zámecké pohoštění v dobách minulých,
kdy během týdenní slavnosti dokázali hosté spolu se služebnictvem spořádat
i 40 jelenů, dva tucty skřivanů a stovky kusů drůbeže, vypít k tomu sto sudů vína
a ještě víc piva, se nikdy neobešlo bez vysoké spotřeby mouky, cukru, hrozinek
a mandlí, medu, máku, jablek, smetany či másla a dalších surovin.

Cukráři z nich tvořili neuvěřitelné sladké dobroty.
Některé z úprav, starých i dvě stě let, se dochovaly dodnes
a v českých a moravských rodinách doslova zdomácněly.
Kniha obsahuje 63 takovýchto receptů.
A je pravda, že všechny řezy, krémové dortíky i pasionky převelice chutnaly
na zámeckých stolech stejně jako v současných domácnostech.

 

Tak jako předešlé kuchařky, i tato je plná receptů na drobné cukroví a řezy.
Všechny recepty jsem vyzkoušela a nafotila.
U každého receptu je fotografie a rozpis surovin s postupem.

Dále v kuchařce najdete recepty na krémy a polevy.

Přeji hodně sladké zábavy při pečení!

 

Vydavatel: Nakladatelství Josef Vybíral
Rok vydání: 2016, první vydání
Počet stran: 96
Vazba: brožovaná, lesklý potah, tištěno na křídovém papíře
Rozměr: 160 x 240 x 6 mm
Doporučená prodejní cena: 158,- Kč


Knihu koupíte v mém e-shopu za 149,- Kč.

 

KOUPIT

 






















 

M2UxMDY4M