S cílem usnadnit uživatelům používat naše webové stránky využíváme cookies. Kliknutím na tlačítko “OK” souhlasíte s použitím preferenčních, statistických i marketingových cookies pro nás i naše partnery. Funkční cookies jsou v rámci zachování funkčnosti webu používány po celou dobu procházení webem. Tyto webové stránky lze procházet také v režimu, který neumožňuje sbírání osobních údajů. Používání cookies můžete na svém počítači zakázat.

Úvod » Důležití pomocníci » Ostatní pomůcky » Mřížka na odkapávání čokolády 36 x 25 cm (v)


        

Mřížka na odkapávání čokolády 36 x 25 cm (v)

 

skladem

Číslo produktu: OS23
cena bez DPH : 98,35 Kč (4,33 EUR)
cena s DPH (21 %):
119,00 Kč (5,24 EUR)

do košíku:
  ks  

Kompletní specifikace

Mřížka na odkapávání čokolády a na chladnutí korpusů.

 

Rozměr: 36 x 25 cm.

 

Po namočení cukroví do čokolády dávám vždy nejprve okapat a ztuhnout na mřížku. Teprve potom slepuji krémem. Spodní díl cukroví tak zůstane čistý a není pokapaný od čokolády. Pod mřížku dám papír a když okapaná čokoláda ztuhne, tak ji špachtlí sundám a znovu použiji.

Také po upečení rolády sundavám piškot ihned na mřížku a nechám vychladnout.

ZTIwYWU0